ΙΣΤΟΡΙΑ

Στη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας, ας προχωρήσουμε με αισιοδοξία, συνέπεια και αποφασιστικότητα, έχοντας πάντα στο κέντρο της σκέψης και της φροντίδας μας τον άνθρωπο και να ευχηθούμε το 2019 να είναι η χρονιά της Ειρήνης, της Δημιουργικότητας, της Προόδου και της πραγμάτωσης κάθε ευγενούς στόχου.
A ΑΓΑΠΗ
Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Κ ΚΑΛΕΣ
Ε ΕΥΧΕΣ
Λ ΛΑΜΠΕΡΕΣ
Ε ΕΛΠΙΔΕΣ
Ο ΟΜΟΡΦΕΣ
Σ ΣΤΙΓΜΕΣ
Σε μια εποχή που το άθλημα της πετοσφαίρισης δεν είχε διαδοθεί ιδιαίτερα ακόμα και σε Πανελλήνια κλίμακα, η πρωτεύουσα του Θριασίου Πεδίου αποκτούσε την πρώτη ομάδα βόλεϊ της ιστορίας.
Ήταν άνοιξη του 1983 και οι δημιουργοί του Συλλόγου, απλοί άνθρωποι, που αγαπού­σαν το βόλεϊ και ήθελαν να του δώσουν μία οργανωμένη μορφή, γι' αυτό άλλωστε και προχώρησε και στη σύσταση του Συλλόγου, εμπνευσμένοι και ορμώμενοι από τα Ελευσίνια Μυστήρια, έδωσαν στην ομάδα το όνομα του πιο φημισμένου αρχαίου βασιλιά αυτών των τελετών, «ΚΕΛΕΟΣ».
Ο Α.Ο. ΚΕΛΕΟΣ είχε πάρει σάρκα και οστά.
Έτος ιδρύσεως 1983. Από τότε η μεγάλη αυτή αθλητική κυψέλη ξεκίνησε την πορεία της Ελληνικής Πετοσφαίρισης.
Σ' αυτά τα χρόνια της παρουσίας του, ο Σύλλογος προσπάθησε και κατάφερε να συνδυάσει την καλλιέργεια του αθλήματος, αγκαλιάζοντας διαχρονικά την νεολαία της πόλης και παράλληλα να διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου